Πολιτική επιστροφών


Επιστροφές προϊόντων

Στόχος της ‘VK GUNS & ACCESSORIES’ είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες!

Έτσι, σας δίνει το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή επιστροφή χρημάτων.

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την ‘VK GUNS & ACCESSORIES’. Στείλτε μας e-mail με το αίτημά σας στο sales@vkguns.com, είτε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 23210 35850 και 6955600556.

Επίσης, παρακαλούμε συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής προϊόντος.


Όροι και προϋποθέσεις:

  1. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί, χρησιμοποιηθεί, φθαρεί ή λερωθεί.
  2. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να είναι πλήρης, ακέραιη και χωρίς φθορές. Προστατεύετε την συσκευασία του προϊόντος (πχ. το βάζετε σε σακούλα) για να μην κολληθεί το voucher της αποστολής πάνω.
  3. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους.
  4. Τα προϊόντα επιστρέφονται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τιμολόγιο κλπ).
  5. Ενδύματα- Υποδήματα: ο πελάτης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.
  6. Τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής δεν επιστρέφονται (πχ ωτοασπίδες, εσώρουχα κ.ά)

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι: ‘VK GUNS & ACCESSORIES’ Βενιζέλου 172 Σέρρες ΤΚ 62100 (θα πρέπει να προϊόντα να επιστρέφονται στην έδρα της εταιρίας. Δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του προϊόντος από τα ΕΛΤΑ ή από καταστήματα courier)

Σε όλες τις περιπτώσεις που απαιτείται επιστροφή προϊόντος λόγω αποδεδειγμένης υπαιτιότητας της ‘VK GUNS & ACCESSORIES’, για παράδειγμα αποστολή λανθασμένου προϊόντος ή λάθος τιμολόγησης, το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει την εταιρία μας.


Ελαττωματικά προϊόντα

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που παρουσιάζουν κατασκευαστικό σφάλμα (λειτουργικό ή ποιότητας). Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημία λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, διαφορετικά μπορεί ο πελάτης να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο είδος. Εάν θελήσει αντικατάσταση με ακριβότερο προϊόν, η διαφορά τιμής που θα προκύψει επιβαρύνει τον πελάτη.

Η ‘VK GUNS & ACCESSORIES’ διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων καταστάσεων, να επιστρέψει τα προϊόντα ανάλογα της περίπτωσης στον κατασκευαστή τους ή στον προμηθευτή μας για έλεγχο. Όπου είναι εφικτό, η ‘VK GUNS & ACCESSORIES’ θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι επιστροφές προβληματικών προϊόντων γίνονται μόνο με την εταιρία μεταφορών που στάλθηκε το προϊόν! Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί άλλη εταιρία τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη-αποστολέα!


Υπαναχώρηση

Αν για κάποιο προσωπικό λόγο τα προϊόντα που παραλάβατε δεν τα επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να τα επιστρέψετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας τον κοινοποιήσετε. Σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνεστε μόνο το κόστος της μεταφοράς των προϊόντων. Το στέλνετε με όποιον τρόπο επιθυμείτε στην έδρα της εταιρίας μας. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητες αντικατάστασής του με άλλα προϊόντα ή επιστροφή χρημάτων.


Διακανονισμός μετά από την επιστροφή

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων για οποιονδήποτε λόγο, υπάρχουν τέσσερεις (4) επιλογές:

  • 1. Αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν.
  • 2. Αντικατάσταση με άλλο προϊόν.
  • 3. Επιστροφή χρημάτων (εντός 5 ημερών).
  • 4. Να αφήσετε το ποσό που δαπανήσατε ως πιστωτικό στο λογαριασμό σας για μελλοντική αγορά.


Αλλαγή σε μέγεθος

Σε περίπτωση που επιβάλλεται αλλαγή στο μέγεθος σε ενδύματα και υποδήματα το μεταφορικό κόστος επιβαρύνει τον πελάτη. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ‘VK GUNS & ACCESSORIES’ για καλύτερη συνεννόηση.

Προσοχή: ο πελάτης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.


Ακύρωση παραγγελίας

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ‘VK GUNS & ACCESSORIES’ πριν προλάβει αυτή να εκτελεστεί. Τρόποι επικοινωνίας: στο e-mail sales@vkguns.com, είτε στα τηλέφωνα 6955600556 και 23210 35850.

Σε περίπτωση που έχει ήδη αποσταλεί η παραγγελία σας, θα υπάρξει επικοινωνία με τον πελάτη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή του.

 

 

                                                                                                                                                       Ευχαριστούμε για την προτίμηση,

                                                                                                                                                   η ομάδα της 'VK GUNS & ACCESSORIES'

SHARE THIS PAGE!

vkguns-logo-tactical-store


Βενιζέλου 172
Σέρρες
62125
Ελλάδα

Ωράριο λειτουργίας

Ωράριο λειτουργίας e-shop:
Δευτέρα έως Παρασκευή:
9:00 - 17:00
Σάββατο: 9:00 - 13:00

Ωράριο λειτουργίας φυσικού καταστήματος:
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο:
8:30 - 15:00
Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή:
8:30-15:00 & 18:00 - 21:00

Τρόποι επικοινωνίας

 sales@vkguns.com
 +30 (23210) 35850
 +30 6955600556
 +30 (23210) 35850